منتديات تقاة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالرئيسية  فهرس المنتدىفهرس المنتدى  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 طريقه عمل الانشون بالبيت

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بسمه امل
مشرفة عامة
مشرفة عامة
بسمه امل


عدد المساهمات : 682
نقاط : 15313
السٌّمعَة : 19
تاريخ التسجيل : 28/03/2011
العمر : 44

طريقه عمل الانشون بالبيت Empty
مُساهمةموضوع: طريقه عمل الانشون بالبيت   طريقه عمل الانشون بالبيت Emptyالأربعاء ديسمبر 21, 2011 9:44 pm



اولا:
المقادير
3مكعبات جبنة مثلثات (اى نوع )
3مكعبات مرقة دجاج
3فصوص توم مفروم
2فص حبهان (الحبون اللى فى الداخل فقط)
نصف كوب زيت
3 بيضات
3م ك دقيق
لون احمر من العطار( راس دبوس)
فلفل اسود ناعم


نحط كل المكونات مع بعضها ف الخلاط بالمرقة بكللللللللله لحد ماتبقي خليط سميك شوية
ويعدين نفرغها ف كوب ستانلس او صفيحه سمنة فاضية بس طبعا يكونوا مدهونين بالزيت
و طبعا مانملاش الصفيحه بالخليط لاخرها يعني نسيب ربعها فاضي مثلا
وبعدين نحط الكوب او الصفيحه ف حلة فيها مية ع النار وتسيبيها لحد ساعة الا ربع مثلا وتعرفي انه استوى لما تدخلي سكينه او خله الشوى ومتطلعش فيها اثر منه >>> زى الكيكة بالظبط
ولما تستوى نسيبها تبرد خاااالص وبعدين نخرجها ونقطعها وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
راضية بقضاء الله و قدره
كبار الشخصيات ومديرة سابقة
كبار الشخصيات ومديرة سابقة



عدد المساهمات : 2155
نقاط : 17494
السٌّمعَة : 18
تاريخ التسجيل : 03/04/2011
العمر : 55

طريقه عمل الانشون بالبيت Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الانشون بالبيت   طريقه عمل الانشون بالبيت Emptyالخميس ديسمبر 22, 2011 1:48 pm

طريقه عمل الانشون بالبيت Aidy_mo2blat


طريقه عمل الانشون بالبيت 2377
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقه عمل الانشون بالبيت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» لا سيبوليت بالبيت من مطبخي وبالصور
» طريقه للوصول لقلب طفلك
» طريقه صنع الشموع بقشور البيض
» طريقه عمل الطماطم ورده بالخطوات والصور
» طريقه روعة لتقديم المقبلات باالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات تقاة :: اقســــام البيــــت والديــــكور :: منتدى المـطـبخ والمأكولات :: ركــــــــــن المقبلات-
انتقل الى: