منتديات تقاة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالرئيسية  فهرس المنتدىفهرس المنتدى  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 أصداف بطاطس

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
راضية بقضاء الله و قدره
كبار الشخصيات ومديرة سابقة
كبار الشخصيات ومديرة سابقة



عدد المساهمات : 2155
نقاط : 17509
السٌّمعَة : 18
تاريخ التسجيل : 03/04/2011
العمر : 55

أصداف بطاطس  Empty
مُساهمةموضوع: أصداف بطاطس    أصداف بطاطس  Emptyالأربعاء يناير 04, 2012 8:28 pm

أصداف بطاطس  Image147









أصداف بطاطس  265416_11266243903

بطاطس مقطعة حلقات عريضة (سميكة)
لحم مفروم
بصل
ملح
فلفل اسود
بهارات

للتغطية :

بيض
دقيق
خبز محمص
زيت للتحمير

أصداف بطاطس  01305521470


أصداف بطاطس  265416_01266243903

ناخد حلقات البطاطس ونفتحها مثل الساندويتش من المنتصف

أصداف بطاطس  11305521470

نتبل اللحم بالبصل المفروم والملح والفلفل والبهارات

ممكن تضيف مع اللحم قليل من البقدونس المفروم كل حسب رغبتك

نحشى وحدات البطاطس باللحم وأهم حاجة انتبهى بالراحة اثناء الحشو

أصداف بطاطس  21305521470

نبدأ فى تجهيز ساندويشات البطاطس نغطيها بالدقيق ثم البيض ثم الخبز المحمص

أصداف بطاطس  01305521548

أصداف بطاطس  11305521548

كده اصبحت جاهزة للقلي
نسخن الزيت على نار متوسطة
نضع وحدات البطاطس ونهدي النار قليلا لتأخذ وقتها فى التسوية وتحمر من جهة
نقلبها على الجهة الاخرى ونخرجها على ورق النشاف للزيت

أصداف بطاطس  21305521548

وده شكلها بعد التحمير

أصداف بطاطس  01305521599

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بسمه امل
مشرفة عامة
مشرفة عامة
بسمه امل


عدد المساهمات : 682
نقاط : 15328
السٌّمعَة : 19
تاريخ التسجيل : 28/03/2011
العمر : 44

أصداف بطاطس  Empty
مُساهمةموضوع: رد: أصداف بطاطس    أصداف بطاطس  Emptyالخميس يناير 12, 2012 11:49 pm

شكلها حلو اووووى بس اللحمه تستوى كده؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
أصداف بطاطس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس مقلية باللحمة
» بطاطس محشية بالجبن في الفرن
» بطاطس مقلية(شبس) بالخطوات المصورة
» صينية بطاطس بالتوست في الفرن
» وصفة بطاطس gratin روعة بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات تقاة :: اقســــام البيــــت والديــــكور :: منتدى المـطـبخ والمأكولات :: ركــــــــــن المقبلات-
انتقل الى: